Over mij

Foto Nolly Tibben

Ik hou van fotografie!

Mijn naam is Vivian van Oorschot, getrouwd en twee  dochters.
Zuid-Nederlandse van oorsprong maar al weer jaren woonachtig in het prachtige Gorssel.

Van oorsprong ben ik laborante beeldvormende technieken, maar fotografie heeft altijd mijn aandacht gehad. Ook logisch, mijn opa had een fotowinkel en in ons gezin werd veel gefotografeerd en gefilmd.

In 2012 heb ik mijn diploma Vakfotograaf behaald aan de Fotovakschool (FVS) te Apeldoorn met als Specialisatie portret en autonome fotografie. 
Als fotograaf ben ik een “mensenmens”, een sociaal dier, ik houd van reportagefotografie, fotografie die de sfeer van het moment weergeeft en een eigen verhaal vertelt, de emotie vastlegt. Dat betekent observeren en op het juiste moment reageren. 

Tijdens mijn opleiding aan de FVS heb ik mij ook bekwaamd in beeldbewerking. 
Een oude foto in ere herstellen of een mooie foto met storende elementen erin bewerken, ik kan u daarbij van dienst zijn.

Ik fotografeer voor particulieren en bedrijven: (bedrijfs)reportages, portretfoto’s (studio en op locatie), profielfoto’s voor smoelenboeken, het vastleggen van bruiloften, verjaardagen, jubilea en evenementen, fotografie voor websites en social media.

Een inspirerende bedrijfsreportage, een buitengewoon portret of “something else”, bij mij bent u aan het fotografisch juiste adres.